Nyheter / 07-05-18

GastroNord 2018

ScanBox på GastroNord 2018 – nya produkter och funktioner!

GastroNord 2018 presenterade vi våra nya produkter och standardfunktioner. Detta innebär tre nya produktlinjer – Under Counter, Food2Go och Bakery Line – som standard och vi expanderar samtidigt Ergo Line och Banquet Line med nya storlekar. Förbättrade standardfunktioner för ännu bättre isolering, ergonomi och säkerhet.

Under Counter – Mobil & Stationär

Under Counter (GN 1/1 och 2/1) är isolerade boxar gjorda för att hålla och transportera kall och varm mat. De är särskilt utvecklade till att passa under buffé- och serveringslinjer samt köks- och barbänkar. På så vis är Under Counter mångsidig då den kan användas både stationärt, men även mobilt för catering. Boxarna är utrustade med 125mm hjul och engreppshandtag för smidig hantering.

Gå till Under Counter produktsida.

Food2Go – En mobil serveringsplattform

Food2Go är en perfekt produkt för cateringföretag, sjukhus och skolor mm som är i behov av en flexibel och mångsidig produkt för transport, varm-/kallhållning samt servering. Den robusta och lätta konstruktionen gör Food2Go enkel att manövrera och tål dessutom tuff hantering. Scanbox unika Temp-Stop-teknologi, kombinerade LED-displayer för temperaturkontroll, justerbara fuktventiler , löstagbara stegar och centralbroms är några av många standardfunktioner. Enheten installeras på några sekunder och kräver endast ett vanligt 230 V uttag.

Gå till Food2Go produktsida.

Bakery Line – Bagarens bästa vän

Bakery Line är en isolerad box med avseende att förvara och transportera varma och kalla bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 400x600mm samt 450-460x600mm. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hållas på plats med hjälp av en magnet. De ergonomiska draghandtagen på baksidan tillsammans med de stora hjulen gör det enkelt och säkert att manövrera boxen.

Gå till Bakery Line produktsida

Nya standardfunktioner

  • Förlängd helvulkaniserad stickpropp med större greppyta
  • U-gejdrar – för extra säkerhet och ergonomi vid hantering av kantiner
  • Laserskurna stegar – helt utan skarvar, svetsar och hålrum
  • Kantinstopp i dörr – håller kantinerna på plats under transport och skyddar dörren

5-års garanti på värmeelement

Som enda leverantör av värmeboxar erbjuder ScanBox en unik förlängd garanti på 5 år vid produktregistrering på scanbox.se. Detta gäller för boxar inköpta från och med 2018-01-01.

Klicka här för att gå till registrering.