Nyheter / 02-12-20

ScanBox Medarbetarporträtt #2

Simon Svensson Web
Simon Svensson, Innesäljare för IMEA & Skandinavien

Simon Svensson

Innesäljare på ScanBox

För många av er kanske Simon är ett nytt ansikte, men han har jobbat på ScanBox i mer än 5 år! Under dessa år har han samlat på sig erfarenheter från alla delar av vår verksamhet. Det gör att han har god produktkunskap, helhetsförstålse för kundresan och tillsammans med sin serviceinriktade inställning passar han utmärkt som innesäljare!

Hans senaste befattning var som inköpsassistent och dessförinnan som slutmontör i produktionen.

Varför fångade ScanBox ditt intresse?
“Jag hamnade på Scanbox av en slump och visste inte så mycket om företaget. Jag fick ett gott intryck vid den första intervjun och blev väldigt nyfiken på produkten och logistiklösningen som ScanBox förser sina kunder med. Då jag tidigare hade jobbat i restaurangbranschen kunde jag relatera till kundens behov och den nytta som produkten bidrar med i deras verksamheter.”

“Idag har jag en tydligare helhetsbild av företaget och jag är stolt över det ScanBox står för, de produkter vi säljer och de lösningar vi hjälper kunden med.”

Vad är din vision som innesäljare på ScanBox?
“Mitt vision är att bli den förlängda armen mellan säljare och kunderna så att de kan känna sig trygga innan, under och efter säljprocessen.”

Vad är dina största styrkor som innesäljare?
“Min styrka som innesäljare är att jag har en god produktkännedom, kan flödena i produktionen och kan på så vis ge snabba svar till kunderna.”

“Utöver det är jag väldigt positiv och mån om att förse våra kunder med bästa möjliga service.”

Vad hoppas du kunna hjälpa till med som ny medlem i säljteamet?
“Jag vill vara med och optimera processerna för innesälj så att vi kan bli bäst i vår klass på att hjälpa våra kunder med rätt information så snabbt som möjligt. Det gäller för allt från prisförfrågningar till orders och eftermarknadsfrågor.”