Nyheter / 19-03-20

Vi håller öppet och är redo att hjälpa dig!

ScanBox Technical Sales och Servicesupport

I dessa svåra och utmanande tider måste vi samla våra krafter och samarbeta! Under de senaste åren har vi investerat i teknik och IT för att vi ska vara redo för digital tillgänglighet. Det betyder att vi kan hålla öppet även i dessa tider. Vi finns tillgängliga att assistera dig om du behöver bolla idéer om hur ditt företag kan anpassa sig till de nya omständigheterna, förse dig med demoenheter och omedelbar leverans av produkter från vårt lager eller generellt stöd. Vi är tillgängliga via telefon, e-post och virtuella möten. Välj det som passar dig bäst!


Vi har produkter på lager för omgående leverans!

ScanBox-Stock-List

Många verksamheter utmanas just nu i att snabbt och, eventuellt, tillfälligt tillgodose de nya och ändrade behoven till följd av dessa olyckliga omständigheter. Om du är en av dem, klicka på länken nedan för att ta dig till vår lagerlista där du kan se vilka artiklar vi har tillgängliga för omedelbar leverans. Några av dessa artiklar är:

Om du behöver assistans eller tips gällande god praxis i att hålla och transportera mat, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna!



Information med anledning av COVID-19

Vi fortsätter med vår verksamhet, men tillämpar yttersta försiktighet och uppdaterar samt anpassar oss i enlighet med de senaste riktlinjerna och begränsningarna från tillämpande myndigheter …