Det unika med ScanBox

Ett framgångsrecept med 6 ingredienser

Kvalitet, säkerhet och kundernas behov är högsta prioritet hos oss. Vi har nått vår position eftersom vi gjort vissa val, har vissa principer och för att vi aldrig vill sluta utvecklas. Här har vi kokat ner essensen i det som är ScanBox i 6 punkter.

icon_box

Med namnet ScanBox vill vi förstärka den skandinaviska
kvalitetskänslan – stilrent, funktionellt och innovativt.

icon_25

ScanBox har 25 års erfarenhet av att ta fram produkter för mattransport
med fokus på ergonomi, säkerhet, design och kundens behov.

icon_flag

Våra produkter utvecklas och byggs i Sverige, på fabriken i Olofström.

icon_sandwich

Vår unika konstruktion med sandwich av aluminium, isolering och glasfiberförstärkt plast gör det möjligt att specialanpassa måtten till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har dessutom marknadens bredaste utbud av färdiga kombinationer.

icon_recyclable

Vi tillverkar våra boxar i aluminium eftersom det är både lätt och starkt, 100% återvinningsbart, korrosionsbeständigt (precis som rostfritt), ogenomträngligt och därför hygieniskt. Ett annat viktigt skäl är att aluminium är ett material med utmärkt förmåga att leda både värme och kyla. Det ger perfekta temperaturer och bibehållen matkvalitet.

icon_duo_combo

Combo och Duo ger dig två boxar i en, ovanpå eller vid sidan av varandra. Du sparar pengar, tid, utrymme och personalens hälsa genom att ha hela din catering i samma mattransportvagn.