Signature

En unik möjlighet till en unik box

Design och utseende är viktigt för oss på ScanBox. Våra produkter är både tåliga och snygga, ger dig både stor kapacitet, funktionalitet och smidighet. Som standard är våra kyl- och värmeboxar svarta. Det är en färg som ger dem precis den tuffa elegans vi är ute efter, särskilt i kombination med de rostfria detaljerna. Du kan också få din box i rött eller grått utan extra kostnad.

Men, på samma sätt som våra kyl- och värmeboxar’s funktioner och mått kan specialanpassas efter dina behov, kan utsidan bli precis som du vill. Vilken färg eller vilket mönster vill du ha? Allt är möjligt! Sätt logotypen på dina boxar så att den syns överallt där de rör sig. Att ”tagga” boxarna gör det också enklare att veta var de hör hemma – både snyggt och funktionellt! Vi har erbjudit Signature sedan 2012 och responsen har varit fantastisk! Än så länge är vi de enda i branschen som ger dig möjlighet att profilera dina boxar med din signatur.

signature_skugga

 

Såhär går det till:

Du skickar er logotyp eller en bild i EPS-format till oss på ScanBox, vi tar fram en digital skiss av hur boxen ser ut med den nya logotypen. Om du väljer att köpa din ScanBox med logotyp, tillkommer en avgift för framtagning och montering på boxen.

OBS! Signature-dekalen är inte en vanlig dekal, den är tillverkad i samma material som används vid stripening av bilar och är mycket stark, smutsavvisande och tvättbar.