Är du vår nya innesäljare?

– urval sker löpande med start omgående

Om oss
ScanBox är en professionell svensk tillverkare av termoprodukter för att hålla och transportera varm och kall mat. Vi är specialiserade på vårt område med över 25 års erfarenhet i att leverera lösningar till hotell, restauranger och institutioner över hela världen. Eftersom vi är en mindre oberoende aktör och inte en del av någon stor koncern, kan vi vara nära våra kunder och göra anpassningar efter de flesta behov. Våra produkter är flexibla, lätta och byggda i ett modullärt koncept som gör att vi har den bredaste produktlinjen på marknaden inom vårt fokusområde.

Om tjänsten
Som innesäljare hos oss kommer du att spela en central roll i kontakten med våra kunder. Ditt arbete kommer att ha stor betydelse för ScanBox framgång med att ta fler marknadsandelar. Som innesäljare kommer du att agera länk mellan säljavdelningen, kunder och produktion.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta daglig kontakt med våra svenska samt internationella kunder, orderläggning av produkter och reservdelar samt att representera marknad och sälj i möten som rör de dagliga aktiviteterna inom organisationen. Det är därför viktigt att du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt kan jobba under högt tempo. Du kommer arbeta i en grupp om tre, varav två innesäljare och en på teknisk support.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att vara:

 • Orderläggning av produkter samt reservdelar
 • Administrera förändringar av orders.
 • Bistå säljare med offerter av produkter och frakter
 • Besvara kundfrågor via telefon, chatt och email gällande produkter, priser och leveranser.
 • Ansvara för info- och ordermail
 • Representera säljavdelningen i operativa möten
 • Vid behov bistå utlastning med fraktkoordinering och tulldokumentation

 

Vi söker dig som har en utbildning inom/eller 1-3 års arbetslivserfarenhet av sälj och/eller administration. För att lyckas i rollen som innesäljare tror vi att du som söker är mycket kund- och säljorienterad, aktiv i att söka lösningar på problem samt noggrann i ditt arbete. Du är van att arbeta i högt tempo och att alltid ge kunden och dina kollegor bästa möjliga service.

Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har en hög social kompetens. För att trivas i rollen krävs att du är kommunikativ och trivs i en miljö som präglas av entreprenörskap, tillväxt, förändring och utveckling.

Kvalifikationer:

 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift

 

Meriterande:

 • Monitor affärssystem (ERP)
 • Ärendehanteringssystem (ex. Zendesk)
 • Ytterligare språkkunskaper
 • Erfarenhet inom frakt- och tullhantering

 

Passar ovan beskrivning in på dig eller någon du känner? Ta kontakt med oss idag genom att ringa eller skicka mail till johan.olsson@scanbox.se. Urval sker löpande.

Start: Omgående
 

Ansök genom att fylla i formuläret nedan.

Bifoga ditt CV*
Bifoga ditt personliga brev (valfritt)

ScanBox Ansök till oss idag!

 

Karriär

Vill du arbeta med oss?

Företaget växer i snabb takt och vi är alltid nyfikna på att knyta till oss drivna människor som delar vår passion för mat, kvalitet och innovationer.

När vi har en specifik tjänst ledig ser du det här, en liten bit ned. Om det är tomt är du välkommen att mejla ditt CV och några rader om vad du vill och varför till info@scanbox.se

Vi hörs!