Mattransport Akademin / 09-10-20

Varför har våra boxar justerbar ventilation?

Det enkla svaret är fuktkontroll! Tänk på en måltid bestående av potatismos och friterad mat, som fisk eller kyckling. Globalt är dessa måltider klassiska, men för att de ska hålla sig fräscha tills de ska serveras kräver de helt olika förhållanden – temperatur och luftfuktighet. Våra produkter och lösningar ser till att din verksamhet kan hålla och transportera dessa livsmedel i en och samma box samtidigt som att de uppfyller de olika unika kraven som varje livsmedel ställer på användaren.

Ta full kontroll över säkerhet och kvalité med produkter och lösningar från ScanBox. Vi erbjuder ställbar temperatur, välisolerade boxar och justerbar ventilation. Ställ in rätt temperatur för varje fack i boxen innan du stoppar in livsmedlet eller rätten. Då våra produkter är välisolerade så kommer varm mat att skapa ånga och fukt inne i boxen. Vissa rätter vill ha fukt och ånga, men vissa vill inte ha det. Stäng ventilationen för att se till att ditt potatismos får behålla fukten och öppna ventilationen för att se till att den friterade fisken håller sig krispig. De flesta traditionella värmeboxarna har enbart statisk/fast ventilation och har därmed ingen till begränsad kontroll över livsmedelskvaliteten.