Vår mission

Fyrkantigt tänkande utanför boxen

Sedan en tid tillbaka är det populärt att prata om hur bra det är att ”tänka utanför boxen”. Vi på ScanBox har alltid tänkt utanför boxen när det gäller våra fyrkantiga produkter för transport, varm-och kylhållning av mat; på hur vi kan utveckla och optimera vårt erbjudande. Kundrelationerna vårdar vi genom att hålla det vi lovar.

Där har du anledningarna till att så många olika sorters kök världen över väljer oss. Kunderna uppskattar en partner som förstår deras behov, utmaningar och arbetsprocesser. En partner som vet skillnaden mellan okej och perfekt, och som alltid strävar mot det senare. En som älskar mat och är passionerat fokuserad på att skapa bästa möjliga lösning för varje arbetsplats – oavsett om det är en Michelin-krog, en hotellkedja eller en skolmatsal. En sådan partner vill man inte byta ut, eller hur?

Vårt fyrkantiga tänkande håller sig utanför boxen. Våra system är lika effektiva oavsett om du vill behålla kylan eller bevara värmen och kan anpassas efter alla behov. Grundtanken med varje ScanBox-produkt är att underlätta din arbetsdag och förhöja upplevelsen för dina matgäster. Och det är därför som du också bör välja ScanBox varje gång du får chansen.

 It’s a keeper!

var_mission